Импортын хүнсний бүтээгдэхүүнээс татгалзах хэрэгтэйг мэргэжлийнхэн анхаарууллаа. Бидний өдөр тутмын хүнсний энгийн хэрэглээнд генийн өөрчлөлттэй болон химийн бодис агуулсан бүтээгдэхүүн цөөнгүй байдаг байна.
Тухайлбал, дотооддоо үйлдвэрлэдэг хийжүүлсэн бүх төрлийн ундаа, мөн импортын жимс, чихэр, шоколад, хүнсний ногоо зэрэг нь үнэр, амт оруулагч химийн бодисыг ихээр агуулсан аж.
Тиймээс хүнсний сонголтоо зөв хийх нь чухал гэдгийг Нийгмийн эрүүл мэндийн үндэсний төвийн хүнсний аюулгүй байдал хариуцсан эрдэм шинжилгээний ажилтан н.Даваадулам зөвлөлөө.
| Хүнсний бүтээгдэхүүнд химийн бодис их байна | ||
| Үзсэн: 1123 | Mongolian National Broadcaster |

Үндэсний телевиз
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.