
Өглөөний цайгаа тогтмол ууж хэвших нь цусан дахь сахрын хэмжээг бууруулж, мөн цөс хөөж, ходоод гэдэсний хэвийн ажиллагааг хангах эерэг нөлөөтэй.
Гол нь өглөөний цайндаа шарсан болон их тостой хоол идэхээс татгалзахыг Нийгмийн эрүүл мэндийн үндэсний төвийн Хоол судлал, хүнсний аюулгүй байдлын албаны Эрдэм шинжилгээний ажилтан н.Ганболор зөвлөлөө.
Өглөөний цайнд шарсан болон их тостой хоол идэхээс татгалзахыг зөвлөлөө | ||
Үзсэн: 180 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.